null

Aemster App

Beheers uw omgeving en controleer alles met de Aemster App

Beheer u geur eenvoudig via Bluetooth vanaf uw smartphone. Stel aangepaste schema's en de gewenste intensiteit in. U kunt de Aemster app downloaden in de Apple Store of de Google play store.

Met de handige Aemster app kunt u de Aemster diffuser instellen op de intensiteit die u wenst op het moment dat u dat wilt. Download de Aemster App in de Apple Store en Google Play Store en begin met ruiken.

Hoe werkt de Aemster App

Wilt u op de hoogte blijven?

Abonneer u en blijf op de hoogte van lanceringen en aanbiedingen.

Geen dank.